top of page

Het verhaal achter..

Bijgewerkt op: 15 aug. 2021

Wat is nu eigenlijk het verhaal achter de oprichting van Silke-Amsterdam? Hoe ontstond het idee en is het van een idee naar een bedrijf gelopen?


Er wordt altijd gezegd dat de ideeën voor een bedrijf een bepaald 'probleem' oplossen van

hun klanten. En zo had ik - als eigenaresse van Silke-Amsterdam - ook een probleem. Namelijk het vinden van mooie, unieke kaarsen. Ik vond mezelf op 17 november 2020 terug, al zoekend tijdens mij online colleges naar wat op dat moment wel een Holy Grail leek. Ze waren onvindbaar. On-vind-baar. Hoe moeilijk zou het moeten zijn om leuke kaarsen te kopen, right?!


En op een gegeven moment dacht ik: "Oke, dan maak ik ze toch zelf?".


Impulsief zoals ik kan zijn had ik - nog steeds tijdens mijn colleges - binnen 2 uur mijn bedrijfsnaam bedacht en mijn websitenaam en social media kanalen vastgelegd waarna kon het avontuur beginnen. Natuurlijk duurde de weg naar het uiteindelijk Silke-Amsterdam

wel een stuk langer dan de weg naar het oorspronkelijke idee. Zo heeft het een aantal maanden gekost om alleen al de perfecte blend van ingrediënten te ontdekken voor élk kaarsdesign. Om dan nog maar niks te zeggen over alle verschillende kaarslonten die moeten passen bij het ontwerp, evenals eventuele kleurstoffen.


Maar nu, een aantal maanden en ontelbare testrondes later, is Silke-Amsterdam klaar voor de lancering. En hopelijk zijn jullie klaar voor Silke-Amsterdam!


Liefs,


Silke-Amsterdam
223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tips voor het branden van wax melts

Wax melts zijn perfect voor wanneer je een ruimte een aangename geur wil geven. Dit kan zijn omdat je huiskamer bijvoorbeeld een beetje muf ruikt, of omdat je een romantisch avondje wil creëren. Maar

Commenti


bottom of page