top of page

De mooiste cadeaus voor kerst 2022

Op zoek naar een mooi en origineel kerstcadeau voor deze kerst? Wij geven je inspiratie voor kerstcadeaus onder de 50,35, 25 en 10 euro. Of het nu voor je moeder, zus, vrouw of vriendin is: voor elk budget hebben wij een mooi kerstcadeau!Kerstcadeau onder de 10 euro.

Een van onze all time bestsellers zijn onze unieke Spiraal dinerkaarsen. Deze dinerkaarsen komen in een duo en zijn beschikbaar in maar liefst 10 verschillende soorten kleuren. Per kaars geldt een brandtijd van 13 tot 15 uur, waarmee deze dinerkaarsen dus langer meegaan dan de standaard dinerkaars. Een enorm leuk cadeau om te geven!
 

Kerstcadeau onder de 25 euro.

Onze geurmelts zijn een fijn cadeau om te geven aan iedereen die houdt van een heerlijke geur in huis. Of het nu in een woonkamer of badkamer is: met onze luxueuze geurmelts voorzie je elke kamer in luttele minuten van een heerlijk aroma. Weet je niet zeker van welke geur degene houdt voor wie je een cadeau koopt? Probeer dan onze geurmelt probeerverpakking met 3 verschillende soorten geuren. Weet je wel al welke geur een favoriet is? Kijk dan eens naar onze voordeelverpakkingen.

 

Kerstcadeau onder de 35 euro.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een interieur liefhebber? Bekijk dan onze Scandi Pillar XL kaars eens! Deze kaars leent zich perfect om te worden neergezet in bijvoorbeeld een Japandi of Scandi interieur. Houd jou cadeau-ontvanger hiervan? Dan is dit een match made in heaven!

 

Kerstcadeau onder de 50 euro.

Op zoek naar een statement piece voor in iemands interieur? Dan zit je met onze Medusa XL Kaars goed. Deze 1.2 kilo wegende kaars zal een werkelijk uniek cadeau zijn om te geven, zeker geen kerstcadeau dat je in de reguliere winkelstraten kunt kopen. En mijn haar prijs van €49,95 valt dit nog net binnen het budget van een €50 kerstcadeau! 

Toch nog niet helemaal zeker van je kerstcadeau keuze? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder door je te adviseren!
39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page