top of page

Over ons

Silke-Amsterdam staat voor kwaliteit, unieke designs en brengt de ambacht in kaarsen maken terug.

Oprichting
Silke-Amsterdam is opgericht eind 2020 in hartje Amsterdam. Met een grote interesse in interieur, vond oprichtster Lisanne dat er een finishing touch miste in haar eigen interieur, en dan voornamelijk wat betreft kaarsen. Die finishing touch om een interieur bijeen te brengen bleek nog moeilijk te vinden. Kaarsen waren saai, nietszeggend en alles behalve een eyecatcher. Een kaars die meer dan alleen een kaars was, maar een centraal stuk in een interieur? Het was niet te vinden.

Dat moest anders kunnen. 

Visie en Missie

Een samenhangend interieur bepalen is best moeilijk. Het is dan ook onze visie om ervoor te zorgen dat iedereen een eigen interieur kan creëren dat voldoet aan alle wensen, zonder te veel moeilijkheden.

 

Wij willen hier aan bijdragen door unieke, handgemaakte producten te produceren voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het creëren van een interieur. Maar natuurlijk ook voor de mensen die hun interieur al op orde hebben, en op zoek zijn naar mooie, unieke accessoires dat alles tot één geheel verbindt.  

Dit alles doen wij met uiterste precisie en met de natuur in ons achterhoofd. Zo gebruiken wij geen schadelijke grondstoffen, gebruiken zo min mogelijk plastic en staan ook zaken zoals recycling hoog in het vaandel. 

Silke-Amsterdam: voor al je interieur accessoires
bottom of page